17 hästar på 9 timmar

Har nog slått personligt rekord idag, 17 hästar jobbade på 9h! Juulia har åkt iväg på 2v turné till Danmark och Finland med 3 hästar+groom.

 Lite olyckligt och opassande fick ena tjejen åka ambulans i veckan efter en olycka med en av treåringarna och hon är fortfarande sängliggandes och kommer vara det 2v till. Så nu är vi lite olyckligt 2 personer på 27 hästar- en groom, samt jag som rider. Jag har ju nu dessa veckor nu även 2-4 åringarna eftersom Sofi är skadad. 

 Det har hänt mycket i stallet denna vecka och jag kan väl försöka göra en liten sammanfattning. Förra veckan var tung.. Jag var på tävling 3 dagar, första dagen red jag riktigt dåligt, hade ett ner på alla men hade lika gärna kunnat haft 16 fel på alla. Tävlandet gick bättre fred, lörd iaf. Avslutade iaf felfritt. Även Marion var med och hoppade en 120 med Juulia, såklart felfri. 

Förutom det, Sofi fick åka ambulansen, vi har varit en man kort i stallet, mina äldre hästar är sålda, nä förresten, jag har en kvar som varit skadad som jag ridit ett par dagar men ska visas för kunder på lördag. Kom en fin i veckan, visade den för kund igår- åkte idag. Förövrigt så är det nu kaos i stallet pga för lite personal vilket betyder att mina tävlingar (läs första viktiga unghästkvalen) dessa veckor är inställda eftersom vi inte kan åka från stallet och hästarna. 
Så läget just nu är ungefär att jag har 2 sexåringar och resten yngre. Kan väl erkänna att dessa 2-4 åringar inte förgyller mitt liv så mycket just nu men ända fördelen är att de inte behövs ridas osv varje dag så de tar inte så mkt tid. 

 Tänkte iallafall avsluta inlägget positivt med att 3 hästar åkte idag= vi har 3 hästar mindre imorgon. ;)

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>