3 månader sen sist

Har äntligen fått bra wifi och tänkte ta upp bloggandet igen. Mycket har hänt sedan sist. Har varit rullians i stallet och den enda hästen som jag har kvar från mig själv är Crownie. 

Min älskade Marion Zeta blev såld till Olivier Philippaerts för 3 veckor sedan, de gjorde sin första tävling nu i helgen och avslutade felfritt i CSI4* 145. Tror de kommer bli ett superteam, ser framemot att följa de framöver. 

Själv har jag tappat all motivation, jag saknar Marion något enormt, den hästen kommer alltid vara speciell för mig. Vi har verkligen gjort en resa tillsamma under dessa 5 år. Hon är utan tvekan den bästa häst jag ridit och jag är ganska så övertygad om att jag nog aldrig kommer äga en lika bra häst igen. Dessutom var hon på en egen nivå i det här stallet så för mig blir det en stor förändring från fina Internationella tävlingar till att vara ute och hoppa 1m-120 varje vecka. Just nu känns bara det livet så långt bort och jag saknar det verkligen. 

Mitt stall nu består utav 23 hästar i tävling, allt från problemhästar till unghästar och ett par äldre speedhästar. Crownie är förtillfället min bästa häst. Han går väldigt bra just nu men fyller en funktion som speedhäst i 120, en liten rosettplockare är han. Men jag jobbar på att sälja honom också nu. Jag vill försöka minska ner antalet hästar och höja kvalitén men just nu är det såhär det är. Kan iaf säga att jag får många tävlingsrundor och timmar i sadeln. Det kan mycket väl hända att jag är på tävling och det rullar in en lastbil med hästar som man ska tävla som man aldrig sett. För ett år sedan hade jag nog blivit väldigt stressad av det och antagligen inte hoppat runt felfritt men nu är jag van vid det och har blivit väldigt flexibel och mer händig i min ridning, alltid något! Kommer ha nytta av detta framöver även om det inte gör mig så supermotiverad just nu;) 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>