Ledig dag

Idag är jag ledig, välbehövligt då jag är sjuk och behövde sova ut lite. Igår var jag själv i stallet med alla 24 hästar då chefen var iväg och kolla tävlingar i Valkenswaard. Jag red 11 hästar och hoppade även en häst från en kille som bor i närheten. Han har två hingstar som han brukar köra t oss som jag hoppar typ en gång i veckan. Resten av hästarna hans inte med och fick gå i skritten. Idag har vi två praktikanter här, de är alltid här tors-fred så då passar det att jag får en ledig dag.

Min lediga dag består mestadels av att fixa med hästfilmer, leta hästar samt boka in provridningar mm. Det praktiska helt enkelt :) Här är en film på Crownie för någon vecka sedan i Peelbergen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>