Nya planer väntar

Hemma i Holland efter en motivationshöjande vecka i Falsterbo. Jag jobbade min sista vecka förra veckan och står nu i ett val om att leta nytt jobb eller att starta eget här nere i Holland. Jag var nöjd med mitt jobb men kände att jag inte riktigt hade en framtid där, nu vill jag istället ha mer kvalité, kunna hålla mig till ett mindre antal hästar och känna att man kan göra de 100%. Det var svårt när jag hade 24 hästar själv och hästarna fick gå i skritten varannan dag för de inte hanns med, det tog helt enkelt för lång tid att få hästarna att utvecklas. Jag lärde mig ändå mycket där med att ha så många hästar och fick rundor i kroppen hela tiden och blev väldigt flexibel och händig men långsiktigt så har jag ingen möjlighet till bra hästar där.

Nu hyr jag istället en lägenhet och har kvar Crownboy, och sedan en ny häst från Sverige på försäljning som kom hit för 2 veckor sedan. Jag har kvar hästarna där jag jobbade och jag kommer även fortsätta att tävla ett par av de hästarna jag hade förut när jag var anställd också.

alma1

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>