Torsdag

Jag har nyss kommit hem efter en helg hemma i Sverige, flög upp till Stockholm i torsdags och sedan vidare till Skåne på lördagen, för att sedan flyga hem till Holland igen i söndags. Intensiva dagar med studentfiranden, härlig att träffa gamla vänner och mysigt att hinna spendera tid med min fina mamma. Måndag till onsdag har rullat på som vanligt här, är alltid själv måndag-tisdag vilket jag faktiskt tycker är ganska skönt, mycket jobb men man hinner fokusera på sig själv istället för elever, praktikanter osv, även fast jag gillar att ha eleverna här också men skönt med två dagar i veckan där man kan ha fullt fokus på det jag själv gör.

Idag har jag ledig dag, ska iväg till CSI2* Asten och kolla lite. Därefter ska jag iväg på ett möte.  Imorgon ska jag försöka hinna iväg till Tyskland och kolla när YR rider Nations Cup, kul att träffa lite svenskar och träffa bästa Pether igen. I helgen är det nationell tävling i Peelbergen för min del, har ett par hästar i 1m/110.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>