Update

En månad sedan sist, dags att ta tag i uppdateringen igen. Har hunnit vara iväg på några nationella tävlingar efter Mechelen och det mesta flyter på bra just nu, både Marion och Crownie hoppar för det mesta felfritt så det kan jag inte klaga på.:) Alla de andra hästarna jag tävlade för en månad sedan är sålda men det har även kommit en del nya så där har jag lite nytt att jobba med.

Mitt liv ser lite annorlunda ut just nu än vad de gjort på de tidigare jobben men det ger mig också mycket mer möjligheter. Nu jobbar jag bara halvdagar och lägger ner mer tid och energi på business och kunder, vilket jag tycker är fantastiskt kul. Jag har varit iväg en hel del och kollat hästar i både Tyskland, Holland och Belgien för att hålla mig uppdaterad på marknaden och lyckats hitta det mesta som kunderna letar efter. Många timmar i bil blir det men jag tycker verkligen om känslan att hitta matchning mellan häst och ryttare. Jag har även tid att prioritera mina egna hästar mycket nu också, känns kul att kunna ha en plan och mål att jobba utefter igen, att jag kan anpassa tävlingarna mer efter mina egna hästar än tidigare. Det som väntas näst är att det kommer en 7 åring från Sverige imorgon som jag kommer ha till försäljning här i Tyskland. Även detta är nytt och ett steg i rätt riktning för mig, nu har jag tiden och möjligheten att kombinera med lite eget vid sidan av vilket motiverar mig väldigt mycket. Den hästen som kommer nu är iallafall en väldigt kapabel 7 åring så det blir roligt, den är väldigt i fas och har plac upp till 130 Internationellt förra året samt gick Falsterbo, Breeders mm. Ska bli spännande! Nu i veckan bär det även av mot Internationell tävling i Holland, CSI2* Roosendaal.

Film på Crownie från tävling i Lichtenvoorde för någon vecka sedan, även Marion var felfri 130 och 135.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>